Бажання

Эдуард Торжинский
Хотів би я край вирію літати
Хотів би я очима стріляти
Хотів би я частину світу
На тебе кохана проміняти
Без пафосу, без усякого гніту
Я хотів би тебе просто кохати

Кохати без меж, як не кохав ніколи
Кохати день і ніч безперестанку
Щоб усі навкруги нам заздрили
Кохати тебе до самого ранку

А потім – знову і знову
Кохати тебе, як же це кльово
Кохання моє, радість моя
Без тебе кохання – не життя

Літати у подумках твоїх
Кожен день чути твій радісний сміх
Разом переносити щастя і невзгоди
Разом отримувати нагороди

Без тебе мій світ пустий, наче краплинка
В ньому ти, мій єдиний струмок
Ти наче та кришталева росинка
Що манить мене у світ моїх думок

Щастя моє, зоре моя
Як без тебе жити – не знаю я