Доля

Эдуард Торжинский
Невпинний час не зупинити
Молодість не зворотити
Шлях наш складний і поривчастий
І інколи надривчастий

Терпіння і праця все заберуть
І нещастя, і біди кохання
І душевні страждання
Вони сміло в порошок їх зітруть
Не покидай мене доле моя
Без тебе це не життя – це мука одна

Доле моя, зоре невплинна
 Ти мій пліт у морі хмільнім
Ти мій пророк вказівний
У шлях чарівний повний передчуттів

Доле моя, життєвість моя
Без тебе я не я і нема життя