Сон

Андрей Третяк
Ти мені снилась, ми парком гуляли
Тихо навколо, ми...- не поспішали.
Запах дощу і нічні ліхтарі,
Йшли по калюжах, по мокрій траві!

Тобі шось розказував, ти-все сміялась
Потом загриміло, і ти налякалась...
ЗонтА в нас не було, почАлася злива,
Я сняв свою куртку, шоб ти не простигла.

Стояли під деревом, ніжно обнялись,
Дивились у далеч,щоками торкались.?
Постійно тобі все мішала та сумка,?
А я просто мріяв про два поцілунка...

Духи твої пахли, які ж аромати...
і тут мій будильник!
Блін! Треба вставати.