Свiтло

Андрей Третяк
Світло города нічного, темінь ночі манить в даль
Я сижу в вікні і курю, п'ю давно холодний чай...
Далеч звуків, тихий гавкіт,спати вже давно пора,
В домі,із вікна навпоти полягала дітвора.

Ти вже в снах мабуть літаєш, над полями білих роз,
Літо в тебе там навколо,я ж замерз бо тут-мороз.
Докурив і ліг у ліжко, світло виключив і пишу...
Знов безсоння, та самотність, знову слухаю я тишу

Засипаю... Все набридло... Посміхнись хоча б разок
Ех!Добраніч незнайомко... вистачить моїх казок.