Пятниця ще не зовсiм отямилася... укр Софiя Демчук

Оксия Жмгоо
***


від розлучення
із лицемірним часом,
який у своєму гаремі
не любив її одну.
П’ятниця відкашлювала мокроту,
застуджена вітрами
людських наклепів і насмішок.
Парила ноги в глибоких калюжах…