Весна у Карпатах

Ольга Казачкова
Чи ти розумієш, чи чуєш як б’ється ріка?
І легко долоням, на них - полум’яні квітки...
Весна у Карпатах – прозора і ніжно-дзвінка!
Дівчата нарядні, до них бо прийшли парубки...