***

Мариам Шаламберидзе
nu gegoneba rom rodesme damavicydebi, 
is ar ipiqro tu ar mogcer agar mchirdebi, 
me sul arasdros arasdros damavicydebi, 
tumca ki vici rom shen chemtan agar iqnebi, 
shen tavs veravin ver damavicyebs amas gpirdebi, 
me ushenoba gamacamebs da gavgijdebi, 
momenatrebi da chumad me avtirdebi, 
vigac shemamchnevs,mkitxavs cremlad ase ratom igvrebi? 
cremlebs movicmend nela…magram ver davzynardebi, 
ver vupasuxeb da sheshlili zaval…zaval shors gavikzevi…(28.04.11)