Надiйний рецепт

Елена Бондарь Бондаренко
- Лікарю, до Вас у мене
В голові проблема:
Колись зачіску носила,
Наче хризантема.

Потім всякі перманенти,
Хімії , укладки –
Бачу, що моє волосся
Має неполадки.

Голова  у мене стала
Як  стигла кульбаба.
З-заду я на діда схожа ,
Спереду – на бабу.

Посипались мої коси
Як з дерева листя
А я плачу  та згадую –
Бо ж колись плелися.

Чи не можна повернути
Всю красу дівочу?
Випишіть мені рецепта –
Зберегти їх хочу!

- Що ж складного тут немає:
Ви часу не гайте!
Бережіть своє волосся –
В коробку складайте!