Цикл лето в Украине. 7

Сергей Сидоренко 3
В спеку батько й син плелися
Встрітили дівчину,
Ти до неї придивися-
Каже батько сину.

Вона дівка роботяща,
Старшим шаноблива
Дім у неї, повна чаша
І сама вродлива.

Та ще й гарно варить борщик.
Син всміхнувся хитро-
****а в неї наче горщик!
А може й макітра.