Мо однокласники

Любовь Булонская
Мої однокласники, друзі чудові!!! –
Дух школи об’єднує нас…
Прості і веселі, і негонорові –
Ми знов випускний нині клас!!!

Як був він колись… Хай літа промайнули –
Душа наша юна завжди!!!
І дзвоник останній гуртом всі почули –
Ми, учні, батьки й вчителі…

Здоров’я і щастя від серця бажаю
Я учням, батькам, вчителям!!!
І як за живих, за померлих згадаєм…
Й про школу – науки це храм…

Мої однокласники, друзі чудові!!!
За зустріч Вам дякую всім…
Згадаймо разом про літа ці казкові –
За мудрий «терпець» вчителів!!!

24/06/12
Зустріч з однокласниками 41 школи (Львів)