Просто

Татьяна Евченко
Я просто дивлюсь на стелю і стіни,
Я просто вдивляюсь в темінь вікна,
Лиш тиша і смуток поруч присіли,
То добре, хоч так, хоч я не одна…
Навіщо прийшли, чого завітали?
Хіба я сьогодні вас в гості звала?
Мені гіркоти і сліз підливали,
А я лиш хотіла трішки тепла…