Мацi сына дакарае...

Демьянова Татьяна Дмитриевна
Маці сына дакарае:

 – Што ты, Янка, за дзіцё?
 Гэткі брудны – гразь жывая.
 Не хлапец, а парасё!

 А сынок з яе рагоча...
 І раптоўна ў цішыні
 Выдае матулі ў вочы:

 – Парасё – дзіця свінні!

11.08.2011