Мужык у мора y палiто нырае...

Демьянова Татьяна Дмитриевна
Мужык у мора ў паліто нырае,
Чым выклікае ступар у жанчыны:

 – Што гэта з Вамі?

 – Мыю, вымываю.

 – А ці не лепей пральная машына?

– Адзенне мыць у ёй, магчыма, лоўка,
Але ў мяне там кружыцца галоўка.

13.11.2010