Найкраща перлина

Людмила Дзвонок
Де ти, щастя моє? - Та воно на руках,
Ось сміється вже голосно-дзвінко,
У онучці моїй (бубонить по складах),
Неймовірно зростає - так стрімко!

У пелЮшках була.., а сьогодні в садку
Щебетала, що пісня пташина.
А солодка яка!.. Має ходу легку.
Ой, для мене найкраща перлина!
                25.06.2012