Весна

Тамила Москаленко
Сніги  надворі  розтали
Й  прекрасні  часи  настали.
Трава  росте,
Усе  на  дворі   цвіте.
Птахи  виспівують,літають,
А дітлахи  все  на дворі  гуляють.
Сонечко  яскраво  палає,
Земля  швидко  висохає .
І  чути  дзвін  струмків
В долині  цвіркунів.
Там  дерев  де  багато,
Там  народ  працює  завзято,
Дівчата  вінки  плетуть
Й  усіх  гуляти  звуть,
Багаття  розпалюють  завзято,
Бо  комарів  там  дуже  багато.
І  чути  тихий  сміх
Веселих  їхніх  втіх.