Лiсова мавка

Атоер
Як з хащі вийшов на траву,
Зустрів я дівчину тендітну.
Неначе мавку лісову,
Що ніби сяє в літніх квітах.
   
Таку чорняву, молоду,
В барвистих стрічках, дуже гарну.
Крім України, де найду
Такі палкі дівочі чари.
   
Впаду я в скошену траву,
Із серця в мене лине пісня.
Та й квітів польових нарву…
Такі красуні є в Поліссі!
   
В ві сні я бачу ту красу,
Ті квіти, що вплелись в волосся…
Неначе молодість свою,
Що в пам’яті живе, ще й досі.
   
by  Atoer
16.06.2012