Bear and Honey Медведь-сластёна

Сергей Головин-Голжи
The bear always looks for honey,
But, certainly, he hasn’t money.
The bear lives by other rules
And often uses bear's tools.
This  robber  takes a gift of honey.               
The bear  never  needs   his  money.

         *   *    *


Голодный Мишка ищет мед,
Ну да, бесплатно где возьмет?
Хотя... по правилам своим
Живет медведь добром чужим.
Разбойник даpом все берет,
И даже вкусный сладкий мед.