***

Анна Тврасюк
Блакитним поглядом своїм
Перевернув моє життя,
Зачарував,поцілував
І просто кинув в звбуття.

Під небесами закрутив,
На дні морському обіймав,
Та тільки в серці защемив
Від погляду твого метал.

Долинами летів туди,
Де сходить сонце уночі.
Мене ж ти змушував іти,
Шукати погляд...Твої очі...