***

Анна Тврасюк
Захід сонця понад гаєм
Має дивну силу,
Підійметься й розмовляє
З Богом в цю хвилину.

Все розкаже,що побачив,
Все йому опише.
Ну,а потім,ляже спати
І настане тиша.

Все замовкло понад гаєм,
Сонечко заснуло.
І лиш ми з тобою знаєм,
Як усе це було...