Можливо...

Владимир Великодный
Майбутнє майже не відоме, -               
Ймовірно через мить стрімку
Воно пронзить життя свідоме
І вознесе в нім біль жорстку.

Можливо, виплекавши мрії,
Майбутнє розумом святим
Тому, хто гине, дасть надію
І прийде щастям визначним.

Можливо сірість ненаситну
Майбутнє зломить в час п’янкий,
А біль відкине непривітну
І світ подарить... золотий.