Замовляю

Виктория Волошка
Ось чому я Тебе люблю!..
Ти не чорна й не біла пляма!..
Не трагедія і не драма!
Дотвори мене, домалюй!
Хочу бути, як небо, ніжною,
Якщо плакати - лише чисто,
І аби моє тіло-тісто
Мало якнайсильніший стрижень...
Доліпи з нього славну маму,
І бабусю потім, і пра...
Так на світі більше добра!
Так є злагода між світами!
Ні на мить не гальмуй процес!
Все одно не минає вічність.
Йде по колу лютий за січнем,
А земне життя - потяг-експрес.
27. 06. 2012 рік