gonaiyschuiy

Алекс Яфь
dojde'm benzunovyim begu cred' scal
credu urodlivux domov detey zmeu
nesu iz 3la luch cveta cherez mrak
v ydare molnuy zjat kulac
drugoyi vol lu'bov'y b'yschu'y cherez
po kra'y ada zakrygle'nn'uy'u
kozla kop'ytom v zmei rogom
plach lunn'um cvetom cuckun san