У дома старого, на лавочку присев...

Александр Мусель
У дома старого,на лавочку присев,
Вернусь в тот яркий мир,где живы еще все,
Где молоко парное в глиняном кувшине,
И где коров гоню по утреней росе.

     ***
Біля хатини я на лавочку присів,
Полинув в ті часи,де ще живі усі.
Де молоко парне,у глечику старому,
Де виганяв корів, по ранішній росі.