Колядка

Виктор Хряпко
Я прийшов вам заспівати
Із Різдвом вас привітати.

Хай не збудеться "ненастя"
А Господь дарує щастя.

Радості, любові й миру
В вашу затишну квартиру.

Бог великої любові,
Що живе на небесах

Хай роспалить у вас свято
І живе в ваших сердцях.