Про кохання

Юлия Сонец
Навчись кохати і мене навчи,
Щоб ми горіли почуттям одне до одного,
І той вогонь ніколи не гаси,
І грій мене не дотиком ,а словом.
Навчись читати по очам мої думки,
Щоб поглядів ми більше дарували,
І відчувай тепло в моїй руці,
Коли в своїх руках її тримаєш.
Візьми мене в полон свого життя,
Не відпускай ніколи і нізащо,
Я хочу бути поряд до кінця,
Я хочу дарувати тобі щастя...