Воно одне таке...

Юлия Сонец
Воно одне таке гаряче...
І невмируще почуття,
Таке невинне і необачне,
Як немовлятова сльоза...
Воно і щире,і натхненне...
До болю жгуче і палке...
Воно не може бути скверним...
Воно одне таке,одне...