Я в дпустила все минуле

Юлия Сонец
Так втомлене моє життя
Воно загоїне сльозами
Душа так прагне каяття
І рветься між двома світами
Я відпустила все минуле
Погасла свічка на столі
І якось у очах все промайнуло
Все...чим жила колись і чим живу,
Я мріяти бажаю щохвилини,
І мрії ті несе нова весна...
Я майже стала наче вітер-вільна,
І я лечу в щасливе майбуття...