Перший крок...

Екатерина Гайдей
Перший крок.. Він для мене найважчий.
Після нього нема вороття.
І якщо знову буду ледаща,
Занепастити можу життя

Треба жити, творити, бажати,
Не горіти в гріховнім вогні,
Треба серце великеє мати
І не чути пориви сумні.