Ми с тобою

Дина Арсеньева
Гей гей хлопці,вон із хати!
Сьогодні у мене лише дівчата.
Спалахни,наче яскрава зірка!
Досить плакати ночами гірко!
Слухай мене,я скажу,як треба.
Будеш рада,будеш знати там,де небо.
 Я покажу тобі навіть ті зорі,
Де написано,що ми з тобою.