Квола душа

Олександр Музика
У грудях біль і він не стихне,
Мабуть, так душа моя болить,
Щось вмерло там і тхне.
Пішли усі від мене геть...
І дірки ті, ніхто вже не запхне,
Які робили ви мені колись,
Ось так і буду жить.