Байдужiсть

Олександр Музика
Байдуже на все дивлюсь
І думаю лише про себе.
"Що сталося з тобою,
Бо ти ж раніш таким не був?"
То ви ж мені  у серце
Віткнули гострого ножа!
Тепер же не питайте,
Чому в мені нема ні краплі жалю.
Із рани, великої, як світ,
Вона вже витикла із кров'ю тою,
І людяність моя із нею теж.