Сигна вц

Дмитрий Демуз
Моя Сигнаївко, до тебе серцем лину,
В щасливі спогади летить моя Душа –
Де за вікном горить вогнем калина…
І в береги стежина поспіша…

А в березі шумлять могутні верби…
І пара лебедина на ставку…
І іншої тебе - мені не треба,
Бо пам’ятаю я тебе таку.

І весь твій люд… завзятий, працьовитий…
Які таланти?.. як гримів оркестр?...
І далечінь -  серпанком оповита…
І по обіді – в небі Сонця хрест…

А бережина?.. скільки там прожито?..
Як змалку гартувало нас життя?..
І хай уже нічого не змінити…
В минуле не буває вороття…

Та я люблю…  люблю твої світанки,
І спів півнів, і пісню солов’я…
В моїй Душі - ти будеш до останку
Мій рідний край, Сигнаївко моя…

26. 06. 2012р.          Дмитро Демуз