Как кумовья на Евро-финале побывали. укр язык

Пётр Лавренчук
Як куми, на Евро-фіналі побували.

  Гуморска для дорослих.

Кум Микола та кум Макар,
Зарізали вдвох кабанчиків,
Жінки звозили на базар,-
Та грошей хозяйки не побачили.

Не знали роботящі молодиці,
Як вже будуть жити далі,
Чоловіки нагострили лижі та милиці,
Щоб побувать у Киеві на фіналі.

Не біда що не грає наша збірна!
Зато до нас, приїде вся  Европа,
Купили білети на місця "козирні"-
Президенти поряд,зручно не мулить дупа.

Он де голі бігають з плакатом,
Куме дивись,ото ті FEMEH!
На тілі по европйськи пишуть матом,
Може їх вигнали з гарему!?

Італійські та іспанські фани
Свої черева настроюють на наше пиво,
Животи свої пороздували,-
Але вічливі, ведуть себе красиво.

По ціх місцях,пройшлися вже англійці,
Всі дерева,як Кін-Конг переломали,
Мов дикі гарили,каталися на гілці-
Навіщо їх, три дні тому саджали!?

До стюарта підійли запитати по-свійські,
Питають де фанзона та паб,- по нашому шинок,
А він знає руську, німецьку та англійську-
Української не знає,з Донецька навчений "кусок".

"Ну куме",Макар мовить,- ми попали!
Подивись уся заморська еліта,
Гляди:іспанські та італійські фани-
Біжать у паби за пивом,немов до корита!

Після матчу,вже не памятають,
Хто виграв: італійці чи іспанці,
Що з того як наші не грають-
Фани вирішили,додому їхати вранці.

Раз ми з Евро позутрічались,
В житті Европу треба всю пізнать,
З повіями в готелі,ніч " змагались"-
До ранку довелось ім двом скакать.

З ранку все як у класичному сценарії,
З будуна ,голови репаються та киплять-
Дівчат,немає,забрали гроші фурії-
Одне бажання,скоріш додому дочвалать.

Кумів з Евро, зустрічали немов героїв,
Всім селом,столи їм накривали,
Миколу жінка в око,інша сказала:"Що ти накоїв!"
Зато селу, до ранку,немов лектори розповідали.

З ранку долізли кожен до своєї оселі,
Коли бачать оголошення їм на заборах,
Ведіть хозяйство,а ми в Крим за сіллю-
Ходить по барах,та "кататись на бананах".