Спогади

Иван Курган 1
Замало слів та мов, щоби сказати як,
Як я тебе кохав, як я тебе, не знав.
Замало слів та мов, і тиші навіть мало,
Щоби сказати як, тоді тебе чекав.
Коли на стелю ліз, і пив до стану смерті,
Коли курив до сліз, та стіни розбивав.
Коли шукав у тих, кого не міг кохати,
"Привіт"- очей твоїх, як я тебе шукав.
Я знаю що не треба, тобі моя печаль,
І тінню розчиняюсь, немов тебе не знав.
Але у серці завжди, живе твоя частина,
Та щоб її згадати, замало слів та мов.