Вiзьми i так собi збреши...

Геннадий Сивак
Візьми   і так собі    збреши,
Увірував щоб  сам…
Та тільки копію лиши,
На радість ворогам...

Але брехня, знай річ складна,
Та випливе вона,
Хоч і з самісінького дна,
Історія сумна…

Та назавжди запам’ятай,
Неправда, мов оман,
Краще візьми, себе облай,
За   власний  балаган…


Автор  Геннадій  Сівак.
1 липня  2012 року.