Просто неба

Ярослав Лапкевич
Я з'явився на світ з однією метою -
Бо інше мені не важливе, не треба.
Ти знай лиш, що завше я буду з тобою
На грішній землі просто неба.

Росою умию траву на світанку,
Для тебе, солодка, для тебе..
Моя ти найкраща у світі коханка -
Ми разом, і ми просто неба.

Я променем першим ласкатиму вранці
З потребою і без потреби...
А серце до серця - ми просто коханці,
Я жити не зможу без тебе.