Спiшу На укр. мовi

Светлана Жданова 1
Стежки мої - черемухи патлаті,

Промінням сонячним цвіте латаття,

Бузкові зарослі в замріяних гаях,

Спішу струмком, щоб роки наздогнати,

Та граюсь, під веселкою, не я,

Ногами босими в калюжі, після зливи...

Там мама, тато - всміхнені,  щасливі...

Лечу я пташкою на батьківські пороги,

Де - спориші, де - мальви соромливі,
               
Звідкіль взялися всі земні мої дороги