8 бiт

Александр Маринич
Не замацай екран,
бо ж найкраща з програм
тобі відвантажує
враження.
Життя - це відео гра.

Тут кожен козак
іде фул-контакт,
гилить у вухо
секретним рухом.
Життя - це мортал комбат.

Ламати ворожі карки,
дурними принцесами марити,
на шляху здобич
таранячи лобом -
це ж просто якесь супер маріо.

Ця музика, що примушує
мозок щоденно струшувати,
встигай танцювати,
стрибай квадратами.
Життя - це денс денс революшен.

Доверху здертись -
потрібна легкість.
Дні у рядки -
згорають роки.
Друже, життя - це тетріс.

Ходиш до храму,
збираєш крам -
немає різниці
божій зіниці.
Життя - це відео гра.