Сонет 91

Ксанра
Хто хвалиться дійством своїм зі знатті,
Хто силою, блискучим розумом,
Хто гаманцем, хто пряжкою на платті,
Хто соколом чи швидким бігуном.
Є у людей до різного пристрастя,
І кожен тішиться своїм,
А в мене особисте щастя,
Воно пов,язане з твоїм.
Твоя любов, мій друже, краще кладу,
І важливіша за корону королів,
Коштовніша, за будь яку усаду,
І веселіша пісні дзвонарів.
Якщо ти забереш все те, що маю,
Душі віддам скарби, що я тримаю.
                май 2008г
(из опубликованного)