Шлях виходу

Людмила Дзвонок
- Мамо, чому тато мене так не любить?
Чому так до мене відноситься грубо?
Чому в серці гірко, боляче нестримно?
Чому крик у хаті нашій безупинно?

...Як йому сказати, щоби не зашкодить?-
Радість є не завжди, коли жінка родить,
Що інтуїтивно, через її тіло
Настрій той недобрий на стосунки вплинув...

Помолюсь негайно:- Господи, мій Боже!
Ти Той, Хто все вміє, то ж вплинути можеш.
Хай у нашу хату мир Твій повернеться,
Із криниці Божої чоловік нап'ється!

Хай протягне руки до сина так радо,
І ніхто у хаті щастя вже не вкраде;
Хай вода цілюща загоїть всі рани,
І таких запи'тань у сина не стане!
                30.06.2012