Господи, вклади те слово...

Людмила Дзвонок
Господи, вклади те слово, що маю казати.
Пошли душу мені нову, щоб Вість сповіщати,
Щоб повідать всім про серце безмежне, безкрає,
Бо ж людина шлях спасіння в Богові лиш має!

Господи, вклади те слово, що маю казати.
Дай мені гаряче серце, та не ображати!
Щоб з любов'ю, без вагання, до людей схилялась.
І в усьому, свя'тий Боже, Тобі довірялась!

Господи, вклади те слово, що маю казати,
А в тайниці, коли треба, Ти навчи мовчати -
Хай відкрите моє серце дихання почує,
Що несе благословення, рани всі лікує.

Господи, вклади те Слово, що всіх воскрешає,
Що мене в красу Господню в мирі прикрашає;
Щоби сяйво те яскраве, що є там, на небі,
Прилетіло на цю землю, як той білий лебідь!
                01.07.2012

Картина із Яндекса.