Нацiя

Мартыненко Сергей
Минають дні
Забули  люди ті часи
Війна та горе на землі
Мільйон трагедій,
Лишилась доля у часах
Багато тих, хто у степах
Знайшов свій спокій, не для нас
Бо пом*ятаєм дідів сказ
Любити рідну неньку землю
Не гаслом бісівських вождів
Ідеї в маси що штовхають
І брат на брата зазіхає,
Там ненависть, а не любов
Де рідний серцю край,
Де люди радісні, щасливі
Немає місця бісівським вождям,
Немає місця братовбивчим війнам
Єднаймось браття, разом силу маємо
Ми нація, і з нами Бог
Цю землю зберігає.
               9.05.2012р.