Единий

Олеся Вильчур
Відцвітають червоні жоржини,
Осінь золото в коси вплітає.
Відлік часу ніхто не зупинить.
Чуєш клич - журавлі відлітають...

Ти ж залишишся в серці єдиним -
Нових вражень воно не шукає.