Митець

Светлана Лункевич
Розмалюй мою стіну невиправданих людей!
Напиши так, щоб містила хоч трохи сенсу.
Невизнаний автор не втілених моїх  ідей,
Вслухайся в мене, вслухайся і декадентствуй!

Виконай у найліпших традиціях Моруа - 
Не задумуючись про марнотратство часу.
Обіцяю змити з обличчя усі амплуа
Задля точнішого втілення іконостасу.

Вдивляйся у кожен Їх вигин і в кожен мій рух,
Навіть тоді, коли вії лоскочуть хмари.
Ти моє останнє… мій єдиний і справжній друг.
Я тут добудую, ок?... поки тебе немає.