покер фейс

Женя Кондратенко
Ти переймаєшся, що я гіпнотизуватиму
Тому не дивишся в мої карії очі
Тому пропонуєш зустрічатися щоночі
Коли не бачимо наших тіл
Коли ніхто не рушить наших кіл

Не хвилюйся, я не гіпнотизуватиму
Тому можеш подивитися на мене й сказати
Що в тебе на думці, хоча що ти там можеш мати
Бо твоє лице без емоцій, неможливо там нічого прочитати
По-по-по-покер фейс

Ти кажеш, що я граю, що я з акторів
Але як актори можуть грати ті почуття, якщо вони їх ніколи не відчували?
Відкинься й закури
Не дивися в мої очі
Бо знаєш, може й правда – загіпнотизую

Й будеш моєю лялькою
Пригати, гоцати, скакати
Все робити
Що я буду воліти
Змушувати тебе робити
Коїти

Я розпочинаю війну
Я виходжу на цю стежину
Закурюю трубку
Цілую дружину
Цілую діточок
Кажу, що може не повернуся
Розмальовую собі обличчя
Згадую твій
По-по-по-покер фейс

Я ж не можу твоє лице прочитати
Тому маю перший у шлях вирушати
«Рушай, рушай» - здається крихтять твої губи, так ледве-ледве
Начебто й не кажуть нічого.
А потім ламаються.

«Нічого не вийде» - підіймаєш брови
«Я тебе люблю» - кліпаєш очима
Бурхлять моїх крови, бурлять мої крови

«Йди сюди, я хочу тебе» - переспівується, як випадково наші руки зустрінуться
Як двоє закоханих на вокзалі, що не бачили один одного роками
Руками
Ногами
Язиками
Є в мене бажання, кортить так, знаєш, до тебе доторкнутися й змішатися
Мішанка.

Співає мені гімни твоє волосся
Я ж це чую
Ну чую я це
Чи може це омана?
Чого ж тоді я не можу прочитати це
Бо коли бачу я твоє лице
По-по-покер фейс

Спочатку гроші – потім Джеймсон
Потім в метро – так кілька стейшонс
Потім «чай-кава» - потім цілунки
Потім як у всіх – цукерняні стосунки

Це ж все нудно!
Так же не можна!
Давай, Женю, краще пограймося кожен
- я буду мовчати
Я буду кросворд
Мій покер фейс
Це є мій Бог

Але я вийшов на балкон покурити
Наслухавшись лірики - так, знов згадавши тебе
Цього разу я йду до останнього
Цього разу я готовий на все

Імперія наносить у відповідь удар
Ало, президенте Кенеді, Вас завтра застрелять.

Слухай, то кльово зривати маски й все таке інше
Але готуйся, бо буде ще гірше
Бо зара' в МЕНЕ буде...
по-по-покер фейс

Кент рід май
Кент рід май
Но, гі кент рід май покер фейс
(Айв ґот гім лайк нобаді)