Эмили Дикинсон 1014 Did we abolish Frost...

Илья Липес
         Emily Dickinson
            1014

Did we abolish Frost
The Summer would not cease –
If Season perish or prevail
Is optional with us –

    Эмили Дикинсон
        1014

Продлим нескончаемо лето,
Зимой отменяя стужу.
Что нынче за время года? –
Создай себе то, что нужно.