День настае

Оксий Ожына
Сонечко сходить,і трави співають
Вранішнім росам хвалу!
Тихо тумани на ниви лягають,
Зорі пірнають в імлу...



Птаство проснулося,завуркотіло,
І заспівало пісень.
Загомоніло все, загуркотіло:
Це починається день...