Укра нським нац онал стам, що з рвали гей-парад

Кирилл Галабурда
Ви, хохли-дегенерати,
Гідні нації сини,
Ви посміли розігнати
Та побити без вини.

Та не бути Україні!
Москалям допоможу,
І в Сибір вас всіх закинуть.
Це я, педик, вам кажу.

Ви ще будете смоктати
Їм кінці пухнастих паль.
Батьківщині не бувати
Людям збоченим, нажаль.

Ніч на 24.06.2012