Довiчним Ангелам Неба

Наталя Мазур
Помолюся  за  вас,  мої  рідні  матусю  і  тату,
 Помолюся  за  те,  щоби  ви  іще  довго  жили.
 Було  прикрощів  так  у  житті  вашім,  знаю,  багато,
 Та  усі  негаразди  ви  разом  здолати  змогли.

 Як  малі  ластівки,  будували  свою  власну  хатку,
 Годували двох доньок, ростили, давали знання.
 Дочекалися  внучок,  і  навіть  одне  правнучатко
 Своїм  сміхом  дзвінким  вашу  старість  тепер  звеселя.

 Пережиті  роки  осідають,  як  попіл  на  скроні,
 Ще  й  хвороби  обсіли,  як  сови  високу  сосну.
 Я  дивлюся  на  вас,  на  пошерхлі  від  часу  долоні,
 І  не  можу  здержати  сльозу  трепетливо-ясну.

 Ці  долоні  колись  мені  бант  заплітали  у  коси,
 Ваша  мудрість  і  різка  учили  по  правдоньці  жить.
 У  надії  на  краще  пройшли  сімдесят  треті  роси,
 Хоч  для  вас  були  всі  вони,  як  передранішня  мить.

 Мамо!  Тату!  Рідненькі!  Ви  Ангели  Неба  довічні!
 Хай  Господь  посилає  вам  сонечко  ніжне  Своє,
 Не  тривожать  нехай  страхітливі  вас  сни  опівнічні,
 Хай  ще  довгі  літа  вам  зозуля  в  садку  накує!

 11.07.2012р.      12:00


 Фото  автора