менi зосталось ще...

Фиолетта
Мені  зосталось  ще  дві  третіх  неба,
шматок    дороги  між  ровами  з  пирієм,
з  дощем  розмова,  як  завжди,  про  тебе,
що    манівцями  певно  якось    дожиєм.

Мені  зосталось  іще    трохи  пилу
предвічних    зір  на  шельках  терезів,
ключі  від  шафи,  де  ховаю  крила,
між  зшитками  у  рівний  стовпчик  слів.

Мовчиш…  І  я  з  дощем  помовчу,
А  думаєш  про  що?  …  І  я  також...
Давай утрьох наважимось на  втечу
На  перехресті  вже  чекає  дощ.